O nama

Ekoterm Lović

o nama

Kompanija Ekoterm Lović d.o.o., osnovana krajem 2015-te godine, je generalni zastupnik u BiH i regiji visokokvalitetnog izolacionog materijala od drvenih vlakana renomirane švicarske kompanije PAVATEX. Naš ponuda izolacije od drvenih vlakana je rezultat dugogodišnjeg istraživanja tržišta kako bi se zadovoljile želje i potrebe kupaca.

Nalazeći inspiraciju u stalnom zadovoljavanju normi visoke kvalitete proizvoda te ispunjavajući želje, potrebe i očekivanja svojih korisnika, Ekoterm Lović prati svjetske trendove u svojoj branši i uvodi nove proizvodne tehnologije koje uključuju brigu o zaštiti okoliša i ljudi.

Ono po čemu su PAVATEX proizvodi drugačiji od ostalih proizvoda na tržištu jeste to što štite od hladnoće, vrućine, buke i od požara. Spacifičnost proizvoda je njegovo difuziono svojstvo koje omogućava dobru mikroklimu, a s druge strane osigurava minimalnu potrošnju energije. Ovaj moderni omotač objekta omogućit će da život u Vašem domu bude ugodniji, kvalitetniji i naposlijetku ekonomičniji.

Uvjerite se u kvalitet proizvoda u koji čvrsto vjerujemo i odgovorno zastupamo.Osnivač kompanije Ekoterm Lović je kroz dugogodišnji rad u porodičnoj kompaniji Lović&Co, koja se bavi proizvodnjom kompletne limarske galanterije i limenih profila za krovopokrivanje, uvidio potencijal razvoja upotrebe inovativnih izolacionih materijala koji se do sada nisu koristili na području BiH i zemalja regije, a koji pored vrhunskih vrijednosti kod ostvarivanja energetske efikasnosti i uštede novca obezbjeđuju i najprihvatljivije ekološko rješenje. S ponosom ističemo da smo prvi na našem području prepoznali kvalitet i sve prednosti izolacije od drvenih vlakana, koja je na tržištu EU deklarisana kao premium proizvod, te kupcima omogućili da uz prihvatljice cijene dobiju premium izolaciju (zvučnu i termičku).

kucica

Deset dobrih razloga za pavatex termoizolaciju od drvenih vlakana:

1 Vrhunski kvalitet
2 Kompatibilnost
3 Individualnost
4 Dodatne vrijednosti
5 Pouzdanost
6 Komfor prilikom prerade
7 Ekološka održivost
8 Energetska efikasnost
9 Sigurnost
10 Partnerstvo

logo bw

Copyright ©
Ekoterm Lovic d.o.o. 2015.

Adresa:
Donji Bistarac bb
75 300 Lukavac

Tel./fax:
+387 35 369 716

E-mail:
ekotermlovic.prodaja@gmail.com

standardi

Закажите недорогой анализ воды